Atrium House

Nestled near the quiet village of Lung Tin Tsuen, Atrium House blends heritage and modernity. “Yíshě”, the social club for the residential complex, takes its inspiration from historic courtyard houses to create a series of brick-clad pavilions surrounding a central pool. Designed to be multi-functional, pavilions house various cultural and wellness amenities of the club – chess, calligraphy, banquet, fitness and play – anchored by a timber-clad tea salon to evoke poetic calmness.

Summer Lasalle

Summer Lasalle is a green office concept. Landscape architect bringing the lines that intersect the rice long ago overlap with the current train route reflects a contemporary.Planting concept as a project’s name “Summer” we use tree that blooming on Summer time as a main feature for every campus.In every campus will have a flowering tree as a symbol for their can refer. Create retention pond for reducing and collecting rainwater runoff.Irrigation system also used a rain water that was collected.

西安方所

西安方所的原建築是一個獨棟的商業綜合體建築,具有複雜性及多樣性,在設計中,通過對建築室內外的整體改造,來試圖重新建立城市介面關係,重新構建人與閱讀的美好關係。

弧光展域

「如何提升資訊的傳遞,並有效控制空間內出現的視覺雜訊」是此空間設計的策略主軸,並同時將新泰國中的意象與認同帶師生的記憶印象裡增加歸屬感,是空間改造外的另項重點。